Domov » Oprema za dom » Toner HP CE285a 85A – eden za vse!
Toner HP CE285a 85A

Toner HP CE285a 85A – eden za vse!

V našem podjetju smo včasih kupovali računalnike in računalniško opremo od različnih ponudnikov in tudi različnih znamk, zaradi česar so se nam vedno znova pojavljali problemi – tako glede vzdrževanja kot glede naročanja materiala. Da bi temu naredili konec, smo nazadnje podpisali pogodbo s podjetjem, ki se ukvarja tako s prodajo računalnikov ter računalniške opreme, kot z njunim servisiranjem. Tako zdaj za nas skrbi le en ponudnik in težav je mnogo manj.

HP tiskalnik

Uporabljamo tudi HP LaserJet Pro M1212nf.

Ko smo nazadnje razmišljali o tem, da je potrebna posodobitev opreme, so nam svetovali, da z opremo naredimo enako kot smo prej s ponudniki – naj stvari čim bolj skrčimo na eno znamko, da bo vse čim bolj enostavno ter kompatibilno. In tako smo tudi ravnali – kar se tiče tiskalnikov, smo izbrali laserske tiskalnike podjetja HP. In ko je bilo potrebno prvič poskrbeti za nove tonerje, smo bili prijetno presenečeni – izkazalo se je, da lahko prav vsi naši tiskalniki uporabljajo toner HP CE285a 85A.

To je bila vsekakor velika racionalizacija, saj smo morali prej naročati različne tonerje najrazličnejših proizvajalcev, in tako se je pogosto zgodilo, da kateri od tiskalnikov ni deloval, ker smo čakali na toner. Prav tako pa smo imeli cel kup tonerjev na zalogi – za skoraj vsak tiskalnik v hiši! To sedaj ni več potrebno. Ker toner HP CE285a 85A uporabljamo za vse tiskalnike, se nikoli ne zgodi, da kateri ne bi mogel tiskati, ker ni tonerja – in to seveda kljub temu, da imamo ves čas za zamenjavo pripravljena le dva tonerja, ne pa s tonerji zasedene cele omare, tako kot nekoč.

Toner HP CE285a 85A pokriva sto modelov!

Ko se je izpraznil prvi toner HP CE285a 85A in smo naročili novega, ki so nam ga iz izbranega podjetja dostavili še isti dan, smo fantu, ki je prinesel nov toner, rekli, da je to pravzaprav odlično – da je toner HP CE285a 85A primeren prav za vse naše tiskalnike, se je ta zgolj nasmehnil. »Saj zato smo vam pa ponudili takšne tiskalnike,« je odvrnil. »Ker je toner HP CE285a 85A zagotovo možno uporabljati za vsaj 100 HPjevih modelov tiskalnikov.«

HP CE285a 85A

Z nadomestnim tonerjem HP CE285a 85A še dodatno privarčujemo.

Ja, to je zagotovo prednost, in če bi že prej vedeli, da obstaja takšen način uporabe tiskalnikov, bi jih gotovo zamenjali že kakšno leto prej. Nenazadnje smo imeli s starimi tiskalniki (večinoma so bili ink-jet) vedno težave, a je veljalo prepričanje, da bi potem morali spet kupiti na kupe novih kartuš in tonerjev. Pa nismo vedeli, da to ne bo potrebno – ker toner HP CE285a 85A poskrbi prav za vse.

O avtorju: Jože Bučko

Jože Bučko
Živjo, sem Jože in sem avtor prispevkov na spletnem portalu, na katerem se ravno nahajaš. Po izobrazbi sem ekonomski tehnik, sicer pa zdaj že nekaj let uživam v pokoju. Poleg vrtnarjenja ter ukvarjanja z vnuki in vnukinjami zelo rad pišem članke o vsem mogočem. Spletnega portala seveda nisem postavil sam, ampak mi je pri tem pomagal sin. Upam, da se vam bo moje pisanje dopadlo!