Domov » Oprema za dom » ALTEKS: prodaja izolacijskih materialov
Alteks d.o.o.

ALTEKS: prodaja izolacijskih materialov

Izolacija je eden ključnih dejavnikov, ki na koncu odloča tako o kvaliteti samega objekta kot tudi o kvaliteti bivanja. Vlaga je namreč velik sovražnik različnih materialov, vpliva pa tudi na nastajanje plesni, ki so izredno škodljive našemu zdravju.

Prav zato mora biti skrb za kvalitetno izolacijo vedno ena tistih prvih, ko razmišljamo o gradnji novega objekta. Dobra izolacija bo pripomogla tudi k nižjim stroškom ogrevanja jeseni in pozimi, večji stopnji miru pred zunanjimi zvočnimi vplivi in podobno.

V podjetju ALTEKS d.o.o. smo se specializirali prav za prodajo izolacijskih materialov. V naši ponudbi boste našli izolacijo proti udarnemu zvoku, ki se uporablja za dušenje zvoka v medetažnih konstrukcijah, zaporo proti vlagi GEFITAS, parne zapore istega proizvajalca, izolacijske plošče za zunanje stene, izolacijski opaž, vse potrebno za hidroizolacijo in drugih sistemov, povezanih z izolacijo.

Smo zastopniki za nemški podjetji Unideck Gefinex in Jackon Insulation. Sodelujemo pa tudi z slovenskimi proizvajalci izolacijskih materialov Fibran Nord, Fragmat in Knauf insulation ter ponudniki fasadnih sistemov, kot so Baumit, Quarzolith, Caparol, Weber, Jub itd. Za kvalitetno izvedbo fasade boste potrebovali tudi kvalitetna lepila, mrežice, vogalnike, zaključne omete in druge proizvode, ki jih boste prav tako našli v naši ponudbi.

Izolacija Gefitas

Izolacija Gefitas iz polietilenske pene, na katero je kaširana PE folija.

V našem prodajnem programu boste našli tudi kvalitetno opečno strešno kritino Bogner, kot tudi proizvode za suhomontažo priznane znamke Rigips. Kar se tiče suhomontaže, vam v podjetju ALTEKS d.o.o. nudimo mavčne pregradne stene, mavčne stropove, profile in izravnalne mase Rigips.

Prav Rigips je znan kot strokovnjak za površine in zato vam v naši ponudbi nudimo izdelke te znamke za vse vrste uporabe. Odlikuje jih zelo majhna poraba, ki zagotavlja več dobička na vsako vgrajeno vrečko.

Omenimo še našo ponudbo estrihov, pri katerih je je potrebno biti pozoren na pravilno izbiro izolacijskih materialov. Tako so na voljo plošče iz ekspandiranega polistirena (EPS), ali ekstrudiranega polisitirena (XPS) za večje tlačne obremenitve. Nudimo toplotno izolacijo, izolacijo proti udarnemu zvoku in plošče za talno ogrevanje.

Najsi gre torej za hidro, zvočno ali toplotno izolacijo objekta, pregrajevanje prostorov z mavčnimi ploščami, fasado ali pa prekrivanje objekta s kvalitetnimi strešniki, je ALTEKS d.o.o. pravi naslov za vas.

Obiščite naše poslovne prostore, ki se nahajajo na istem naslovu kot skladišče. Nahajamo se v Cerkljah na Gorenjskem, Slovenska cesta 31a. Našim kupcem nudimo tudi pomoč pri izbiri materialov in izvajalcev za izvedbo izolacijskih del, estrihov ter suhomontažne gradnje.

Obiščite našo spletno stran na Alteks.si, veseli bomo vašega povpraševanja!

O avtorju: Jože Bučko

Jože Bučko
Živjo, sem Jože in sem avtor prispevkov na spletnem portalu, na katerem se ravno nahajaš. Po izobrazbi sem ekonomski tehnik, sicer pa zdaj že nekaj let uživam v pokoju. Poleg vrtnarjenja ter ukvarjanja z vnuki in vnukinjami zelo rad pišem članke o vsem mogočem. Spletnega portala seveda nisem postavil sam, ampak mi je pri tem pomagal sin. Upam, da se vam bo moje pisanje dopadlo!