Domov » Avtomoto » eCPP – brezplačni animirani testi CPP
eCPP animirani testi

eCPP – brezplačni animirani testi CPP

Se tudi vi precej lažje naučite nečesa novega, če lahko vsebino dejansko vidite in ne samo berete? Nič nenavadnega, saj smo ljudje bitja, ki vse najprej počnemo z očmi. Nakupujemo, ocenjujemo in se tudi učimo. Prav zato boste še kako veseli, ko vam bomo povedali, da se lahko na videz suhoparne snovi o CPP (pravila cestnega prometa) naučite tudi tako.

Torej, ne več zgolj iz priložene knjižice, v kateri so navedena vsa mogoča znana in manj znana pravila, ki jih je potrebno upoštevati v cestnem prometu. Živimo v dobi interneta, zato je povsem na mestu, da je mogoče tudi to. O čem govorimo? To so eCPP testi, s pomočjo katerih boste zares hitro in na enostaven način osvojili potrebno znanje.

Zakaj animirani CPP testi?

Kot smo v uvodu omenili, smo ljudje vizualna bitja, ki rada vse vidijo, še preden pridobijo druge informacije. Idealno pa seveda je, da te informacije pridobivamo sproti, ko si določeno situacijo ogledujemo. Tako na primer pri učenju pravil cestnega prometa marsikdo povsem ne razume situacije, ki jo opisuje tekst v knjigi.

Nekateri ljudje imajo malce slabšo predstavo, kar se tega tiče, spet drugič pa je lahko sama situacija tako kompleksna, da jo je zares težko preslikati iz črk na papirju v sliko v glavi. Na tem mestu pa svojo pomembno vlogo odigrajo eCPP animirani testi.

Po znanje pred izpitom

Še kako pomembno je, da se kandidat za vozniški izpit dobro pripravi na opravljanje teoretičnega dela. Gre za tisti del, ki bo z njim ostal za celo življenje. Prav tako pa bo tudi skrbel za to, da bo na cesti varen ter bo znal poskrbeti še za varnost drugih udeležencev v prometu.

Predavanje CPP vsebin je tako zelo pomembno kot tudi dejstvo, da se mu pozorno prisluhne. Da pa bi svoje znanje o pravilih cestnega prometa izpilili, še preden bi se lotili opravljanja izpita, pa je še kako dobrodošlo le to preveriti s pomočjo spletne aplikacije, ki vam je sedaj na voljo.

Kako najlažje opraviti CPP?

Tečaj CPP za kandidate voznikov vozil B kategorije traja 6 dni. Gre za obdobje, ki se razdeli na 16 pedagoških ur, in sicer 16 ur v obliki splošnega dela in 8 pedagoških ur v obliki dodatnega dela. Ker pa živimo v času interneta in je na voljo zelo uporabna CPP aplikacija, boste brez dvoma v proces vključili tudi to.

CPP predavanje

Na CPP predavanje po znanje cestno prometnih predpisov.

Gre za to, da se nekateri kandidati morda počutijo nekoliko manj samozavestne in menijo, da na predavanjih, kljub vsemu trudu, niso uspeli posrkati dovolj znanja za uspešno opravljanje izpita. Kot že zapisno, v tem primeru bo še kako dobrodošla pomoč spletnih in animiranih CPP testov.

Primerno tudi za voznike

Tudi vsi tisti, ki že nekaj let držimo za volan in so za nami tisoči prevoženih kilometrov, moramo iskreno priznati, da kljub temu nismo povsem prepričani, da o pravilih cestnega prometa vemo zares vse.

Po eni strani zato, ker se določene zadeve z leti spreminjajo, po drugi pa zato, ker brez obnavljanja znanja to na neki točki enostavno prične slabeti. Takrat je čas, da posežemo po tako zelo enostavnih orodjih, kot so eCPP testi, in osvežimo svoj spomin.

O avtorju: Jože Bučko

Jože Bučko
Živjo, sem Jože in sem avtor prispevkov na spletnem portalu, na katerem se ravno nahajaš. Po izobrazbi sem ekonomski tehnik, sicer pa zdaj že nekaj let uživam v pokoju. Poleg vrtnarjenja ter ukvarjanja z vnuki in vnukinjami zelo rad pišem članke o vsem mogočem. Spletnega portala seveda nisem postavil sam, ampak mi je pri tem pomagal sin. Upam, da se vam bo moje pisanje dopadlo!