Domov » Avtomoto » Avtoservis pri Kranju: kam pripeljati svoje vozilo?
Avtoservis pri Kranju

Avtoservis pri Kranju: kam pripeljati svoje vozilo?

Ob hitrem tempu življenja se pogosto zdi, da so vsakodnevne obveznosti neskončne in čas za skrb za naše vozilo se zdi kot razkošje, ki si ga ne moremo vedno privoščiti. Vendar pa je redno servisiranje vozila ključnega pomena za njegovo zanesljivost, varnost in dolgoživost. Ne gre le za rutinsko opravilo, temveč za naložbo v udobje, zanesljivost ter lastno varnost in varnost drugih na cesti.

V nadaljevanju spoznajte, v čem je pomen rednega servisiranja vozila ter kako prepoznati kakovosten avtoservis, ki vam bo nudil vso potrebno oskrbo za vaše vozilo. Pregledali bomo ključne elemente, na katere morate biti pozorni pri izbiri servisa, in razložili, zakaj je zaupanje strokovnjakom prava pot do dolge in zanesljive življenjske dobe vašega avtomobila. Se vam Kranj ne zdi predaleč? Potem zagotovo ne smete peljati mimo Avtoservisa Selan!

Pester nabor storitev na enem mestu

Izbira kakovostnega avtoservisa, kot je Avtoservis Selan, ki ponuja celovit nabor storitev za različne znamke vozil, ima ključno vlogo pri zagotavljanju nemotenega in brezskrbnega vzdrževanja avtomobila. Ena največjih prednosti takšnih servisov je možnost, da na enem mestu dobite vse potrebne storitve za vaše vozilo. To pomeni, da lahko v enem obisku opravite reden servis, menjavo pnevmatik, preverjanje elektronike, polnjenje klime, popravilo poškodb na karoseriji in še mnogo več.

Avto servis Kranj

Avtoservis Selan se nahaja v Praprotni Polici blizu Kranja.

Takšen pristop ima številne prednosti. Prihrani vam dragocen čas, ki bi ga sicer porabili za iskanje različnih specialistov za posamezne storitve. Namesto tega lahko na enem mestu pridobite vse potrebno, kar pripomore k učinkovitemu izkoriščanju vašega časa. Poleg tega ima kakovosten avtoservis običajno tudi ustrezno opremo in strokovnjake za vsa področja avtomobilskega vzdrževanja, kar zagotavlja visoko kakovost opravljenih storitev.

Tako vam ni treba skrbeti, ali bodo delo opravili strokovno in zanesljivo. S celovitim naborom storitev na enem mestu se povečuje tudi vaše zaupanje v servis, saj lahko pričakujete konstantno kakovost in skrb za vaše vozilo.

Avtodiagnostika in popravila za zavarovalnice

Poleg malega in velikega servisa bodo v Avtoservisu Selan za vaš avtomobil postorili še marsikaj drugega. Na voljo imajo sodobno avtodiagnostiko, s katero pri novejših vozilih precej hitreje in bolj učinkovito izsledijo morebitne napake, ki morda na oko sploh še niso vidne. Prav tako vam lahko vozilo pripravijo na tehnični pregled, kjer se hitro pokaže kakšna težava in nepotrebno skakanje naokoli za odpravo napake.

Ste imeli nezgodo in želite uveljavljati zavarovalno polico? Pri Avtoservisu Selan opravljajo popravila za zavarovalnice in poskrbijo za cenitev škode, prav tako pa tudi za popravilo. Najpogostejša tovrstna popravila so:

  • večja popravila po prometnih nezgodah,
  • menjava žarometov,
  • menjava odbijačev,
  • menjava vetrobranskih stekel.

Vse za brezhibno delujočo avtoklimo

Klimatska naprava v vozilu je postala praktično osnoven del opreme in nam zagotavlja večje udobje tako v poletnem kot jesensko-zimskem času. A klima deluje le, kadar je redno in ustrezno servisirana. Kaj hitro se namreč pojavi neprijeten vonj, ki nakazuje na razvoj škodljivih bakterij v prezračevalnem sistemu, lahko pa pride tudi do uhajanja plina ali druge okvare, ki pomeni nedelovanje klimatske naprave.

Polnjenje klima naprave v avtu

Polnjenje klimatske naprave v avomobilu s plinom R134a.

V Avtoservisu Selan bodo vašo klimo testirali in preverili vse pomembne komponente ter na osnovi rezultatov opravili potrebne posege, kot so polnjenje klime s plinom, popravilo in dezinfekcija klimatskega sistema. Pri tem uporabljajo moderno tehnološko opremo in sodobne postopke, kot je dezinfekcija z ozonom.

Vulkanizerske storitve

Servis, ki ponuja vse, ima seveda pokrite tudi vulkanizerske storitve. Menjava pnevmatik je eden od neizogibnih delov skrbi za vozilo, da smo na cesti varni. Navadno ima vsako vozilo dva kompleta pnevmatik, in sicer letne ter zimske. Ker marsikdo ne poseduje garaže, je dobro vedeti, da lahko pri Avtoservisu Selan svoje pnevmatike tudi shranite.

Ostane le še en pomemben korak do zamenjave pnevmatik. Njihov nakup! Večna dilema, za katere se odločiti, katero znamko in model izbrati, kakšne sploh sodijo na posamezno vozilo in podobno. Strokovnjaki pri Avtoservisu Selan vam bodo z veseljem svetovali pri tem, pnevmatike pa boste lahko pri njih tudi naročili.

O avtorju: Jože Bučko

Živjo, sem Jože in sem avtor prispevkov na spletnem portalu, na katerem se ravno nahajaš. Po izobrazbi sem ekonomski tehnik, sicer pa zdaj že nekaj let uživam v pokoju. Poleg vrtnarjenja ter ukvarjanja z vnuki in vnukinjami zelo rad pišem članke o vsem mogočem. Spletnega portala seveda nisem postavil sam, ampak mi je pri tem pomagal sin. Upam, da se vam bo moje pisanje dopadlo!